Yoga

jose-yogaOp zaterdagochtend van 8.30 tot 9.45 uur is het mogelijk om in de praktijk Hatha Yoga van José Jacobs-van der Werf, te volgen. Werken aan een krachtig, soepel en gezond lichaam en een blijde geest. 75 minuten voor jezelf. Ook om thuis en op het werk te gebruiken en daar profijt van te hebben.

Wat is Hatha Yoga?
Het is een heel oud systeem van lichaamshoudingen, ademhalings -, ontspannings- en concentratieoefeningen. Aangepast aan ons westerse mens hebben wij daar in onze hectische maatschappij veel profijt van.
Deze yoga is niet zo zeer voor de prestatie, wel voor het ervaren van de eigen grens en vooral het ontdekken van je eigen mogelijkheden, dit is vaak meer dan verwacht !

Wat gaan we doen?
Verschillende lichaamshoudingen om het lichaam soepel en krachtig te maken.
Bewust ademhalen voor de balans in het lichaam en een rustige geest. Ontspanningsoefeningen om te ervaren hoe echte ontspanning voelt.
Concentratieoefeningen om het denken rustiger en de emoties minder te maken .
Dit afwisselend en met regelmaat in opbouw van de les.

Voor wie?
Voor iedereen, de yoga is heel toegankelijk ook al heb je blessures of beperkingen. Er worden verschillende oefeningen aangeboden met hetzelfde doel.
Bij twijfel overleg met de huisarts of specialist.

Wanneer is er yoga?
Zaterdagochtend van 8.30 tot 9.45 uur

Voor meer informatie, aanmelding of vragen:  bel: 06 27423268 of mail naar: yogajose@kpnmail.nl . Bij aanmelding is de eerste les gratis.

Tarieven per les 2020:
betaling per losse les:          € 11,00
betaling per maand:            € 8,50
betaling per kwartaal:         € 8,05
betaling per jaar:                  € 7,65