Fysiotherapie

fysio en manuele therapieIn onze praktijk helpen wij u om zo goed mogelijk te bewegen, binnen uw eigen grenzen. U kunt bij ons terecht met klachten die zijn ontstaan tijdens het werk, sporten of door een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon door het ouder worden.

Bij de eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis hiervan stellen wij samen met u een behandelplan op.
Tijdens de behandelingen voorzien wij u van advies en oefenen wij met u. Indien mogelijk krijgt u vervolgens ook instructies om thuis met oefeningen aan de slag te gaan. U doet deze oefeningen tussen afspraken in, om het effect van de behandeling te ondersteunen, of na afloop van uw behandeling in onze praktijk verder herstel te bevorderen en klachten te verminderen of te voorkomen.

Mocht u niet naar de praktijk kunnen komen dan kunnen we ook bij u thuis komen.

Alle therapeuten binnen onze praktijk staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie (CKR). Daarnaast is onze praktijk aangesloten bij het KNGF, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.